пʼятниця, 13 липня 2018 р.

Моя професія – бухгалтер!


                                                            До Дня бухгалтера 

   Бухгалтер – той фахівець, без якого не обходиться жодна  організація. Можна з упевненістю говорити про те, що професія бухгалтера високо затребувана.
  Сьогодні ми розповімо про дуже чуйну й порядну жінку - Білецьку Олену Василівну, яка займає посаду головного бухгалтера понад 15 років в Нововодянській сільській раді. 
  Закінчивши заочно Донецьку філію Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, здобула кваліфікацію "Облік і аудит".
  Олена Василівна має високий професіоналізм, їй притаманні відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов`язків.
  
   У Олени  чудова сім`я: чоловік Юрій, який працює водієм-механізатором ТОВ "Відродження" та є передовиком цього підприємства і двоє діточок. Донька Карина дуже талановита дівчинка, яка навчається у  Донецькому медичному університеті на бюджетному місці, а син Олександр - учень сьомого класу.
      Шана Вам, Олено Василівно, за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю.
 Тож, хай життя ваше, шановна, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я.
   Добробуту, Вам, і процвітання, рівноваги і творчого неспокою!