пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Позачергова 34 сесія Криворізької сільської ради


      31 серпня 2018 року відбулася 34 позачергова сесія Криворізької сільської ради. Участь у пленарному засіданні взяла начальник відділу організаційно-кадрової роботи Добропільської районної ради Юлія Бєлова.
     На розгляд сесії були винесені наступні питання: про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування Комунальному некомерційному  підприємству "Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради" для будівництва модульної амбулаторії в селі Криворіжжя, вул. Центральна, 103,а;
про внесення змін до рішення сесії Криворізької сільської ради від 19.04.2018 № VII/29-7 " Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою, щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Броваренко Любов Миколаївні"; про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Круговому Андрію Льовичу; про внесення змін до рішення сесії Криворізької сільської ради від 19.04.2018 № VII/29-6 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Коляді Наталії Романівні".  З усіх  питань прийняті позитивні рішення. 
    Після всіх питань депутати обговорили питання життєдіяльності сільської ради. Завідуюча закладом дошкільної освіти "Сонечко" нагадала, що першочергову проблему, яку потрібно вирішити, це  огорожа дитячого закладу. Керівництво сільської ради пояснило, що це питання знаходиться на контролі і враховано в програмі соціально-економічного розвитку сільської ради, але коштів поки що в бюджеті немає.