четвер, 30 серпня 2018 р.

На прийомі у депутата

   На виїзний прийом громадян депутатом Тамарою Бєлянкіною, що відбувся сьогодні  в селі Новоукраїнка, завітав депутат сільської ради Смучок Петро Миколайович.
    В селі його вважають за старосту. Бо саме він оббиває пороги керівництва всіх рівнів. Його турбують питання від благоустрою та надання послуг населенню до глобальних екологічних проблем.

   В цей раз Петро Миколайович підняв питання безпеки на дорозі. Вже неодноразово перед дорожніми службами ставилося питання поганої видимості дороги із-за дерев при виїзді з села Новоукраїнки на трасу Добропілля-Новодонецьке. Це питання взято на контроль Тамарою Миколаївною та найближчим часом буде направлено звернення з цього питання до служби автомобільних доріг.
   Також депутати оглянули будівлю клубу. Петро Миколайович звернув увагу на те, що є необхідність ремонту покрівлі Новоукраїнської бібліотеки.  Завдяки безпосередньої участі Петра Смучка та жителів села облаштовано територію навколо будівлі клубу та дитячого майданчика: зроблено обкос трави, відремонтовано ганок, але для ремонту покрівлі необхідні значні кошти. Це питання взяв на контроль селищний голова Віктор Бєлянкін, який також був присутній на прийомі.