пʼятницю, 10 серпня 2018 р.

Запрошує літній читальний зал

       Влітку неможливо не насолоджуватися сонечком, зеленою травичкою, ароматом квітів та співом пташок. А  Завидокудашевська сільська бібліотека запропонувала поєднати приємне із корисним, з метою популяризації видань та послуг. А саме: цікавою для читачів формою роботи – літній читальний зал на свіжому повітрі «Книга збирає друзів», який працював 9 серпня на ігровому приклубному майданчику.

    Діти дізналися про періодичні видання відповідно до їхнього віку, які завжди чекають на них у читальній залі бібліотеки, про книги українських та зарубіжних письменників, які створюють атмосферу захвату та сприяють розвитку фантазії. Головний «плюс» бібліотеки на свіжому повітрі – відпочинок від гаджетів, відкрите спілкування з книгою та водночас із природою.
   Усі присутні зігрілися променями літнього сонця, ближче дізналися про власні літературні смаки, обрали собі книгу, яка до вподоби. Під час заходу діти отримали нові враження та позитивні емоції.
    Подібні заходи, по - перше, важливі своєю можливістю приємного спілкування, по – друге, підказують, що свою вільну годинку можна завжди провести у сільській бібліотеці за читанням цікавої книги.