суботу, 1 вересня 2018 р.

День відкритих дверей у Центрі розвитку підприємництва

   31 серпня 2018 року в Центрі розвитку підприємництва (ЦРП) Добропільського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей.
 Мета - ознайомлення населення з основами бізнес – планування, з умовами надання фінансової підтримки з боку служби зайнятості майбутнім підприємцям та наявністю отримання грантових програм.
   В рамках заходу до відома присутніх була надана інформація про послуги у Центрі розвитку підприємництва, про можливості участі у грантовому проекті фінансової підтримки підприємництва "Український донецький куркуль", про професійну підготовку за навчальним напрямком «Організація підприємницької діяльності», безкоштовне навчання на масових он – лайн курсах.
  Начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко та представник громадської організації «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» Андрій Гончаров детально ознайомили присутніх з умовами участі у діючих грантових програмах, з етапами складання бізнес-плану. Окремо зупинилися на правових засадах участі у проекті «Український донецький куркуль», наданні підтримки з боку служби зайнятості та акцентували увагу, що для перемоги у проекті важливо розвиватися в напрямках діяльності, які є пріоритетними для місцевого ринку, принесуть суспільну та економічну користь і як, важливо віднайти саме свою ринкову нішу.
  Бажаючі отримали індивідуальні консультації та відповіді на всі свої запитання .
  Захід відвідала 21 особа, 2 особи зацікавилися пропозицією започаткувати власну справу, за умови підтримки служби зайнятості.
  Центр розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості працює і надалі надаватиме всебічну інформаційну підтримку.
 Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.