субота, 1 вересня 2018 р.

Вітаємо з Днем знань!

       Дорогі першокласники, учні та студенти, шановні вчителі і батьки!
         Щиро вітаємо вас зі святом 1 Вересня – Днем знань!

     Цей день завжди буде світлим і радісним, найбільш очікуваним святом для тих, хто вперше переступить поріг школи чи аудиторії – першокласників та першокурсників. Це свято і для тих, хто знову сяде за парту та зробить черговий крок по довгій, але такій цікавій, повній відкриттів та досягнень, шкільній дорозі. Саме в цей день радісними та галасливими голосами дітей знову наповняться світлі класи навчальних закладів.

    Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи. Впевнені, що на цій дорозі ви зустрінете вірних друзів та мудрих наставників – ваших педагогів.
  Шановні вчителі! Якість освіти, яку отримують наші діти, залежить від вашого професіоналізму та наполегливої праці. Вчитель здійснює щоденну, часом не оцінену достойно, але кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте в учнів частку свого серця і душі. Діти виростають, стають дорослими і самостійними, але своїх вчителів пам’ятають усе життя.
  Дякуємо вам, хто щодня входить до групи дитячого садочку, до класу, навчальної аудиторії, гуртка або секції, дякуємо за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини України, цікавою і потрібною для молодого покоління!

 Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків!