пʼятниця, 17 серпня 2018 р.

Реалізовано районний проект



На цьому тижні був реалізований проект «Перезавантаження» в рамках конкурсу міні-проектів Добропільського району на 2018 рік.
Загальний бюджет міні-проекту склав  75 000 грн., з яких: 50 000 грн. кошти районного бюджету, 20 000 кошти Світлівської сільської ради, 5 000 – громадської організації «Радість». В ході реалізації проекту було придбано сучасне технічне та звукове обладнання, за допомогою якого колективи Світлівського будинку народних традицій, використовуючи якісне сучасне звукове обладнання та впроваджуючи інноваційні форми клубної роботи, матимуть  можливість підвищити виконавчу майстерність учасників.

Також було придбано матеріали для ручної творчості, які будуть використовувати гуртківці Світлівського БНТ для виготовлення різноманітних саморобок та інше необхідне для роботи обладнання.  
            Сподіваємося на те, що втілення проекту підвищить рівень мистецьких заходів, а придбані матеріали для декоративно-прикладної творчості залучать дітей до активної діяльності та сформують навички та вміння роботи з матеріалами різного походження.