пʼятниця, 24 серпня 2018 р.

Урочистий захід до Дня Державного Прапора України

         23 серпня біля адмінприміщення Золотоколодязької сільської ради відбувся захід з нагоди Дня Державного Прапора України, яким жителі громади засвідчили повагу до одного з державних символів.
     З особливим хвилюванням кожен з присутніх сприймав урочисту мить заходу – підняття Державного Прапору України. З вітальними словами до присутніх звернулася сільський голова Тетяна Сидоренко:   « …прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.  Державний Прапор – один з трьох офіційних  державних символів, що символізують суверенітет держави. Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують, яка поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці і достатку. Дозвольте від щирого серця привітати усіх вас з цим державним святом та побажати успіхів, натхнення, творчих здобутків та усяких гараздів на благо нашої України».
     Концертну програму представляли артисти художньої самодіяльності сільського будинку культури села Золотий Колодязь –Точона Аліна та Велієва Єлизавета. Усі присутні насолодилися гарним, майстерним  виконанням українських пісень.