четвер, 16 серпня 2018 р.

У районі відбулися виконкоми


           15 серпня 2018 року майже у всіх сільських та селищній радах району відбулися виконкоми.
          Згідно порядку денного засідання виконкому Світлівської сільської ради було розглянуто наступні питання: про складення земельного податку громадянам сільської ради; про розчистку лісосмуги; різне.
       На порядок денний засідання виконавчого комітету Золотоколодязької сільської ради було винесено  наступні питання: про звіт виконання сільського бюджету за І півріччя 2018 року; про стан роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах; про стан виконавської дисципліни у виконкомі Золотоколодязької сільської ради; про роботу первинних ветеранських організацій на території ради в 2018 році.
      У засіданні виконкому взяли участь: Павлюк Ірина  Петрівна - директор Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Бібля Вікторія Володимирівна - начальник служби у справах дітей Добропільської райдержадміністрації; старший дільничий офіцер поліції Добропільського відділення поліції майор поліції - Бернада Денис Володимирович.
Також на засідання виконавчого комітету були запрошені  батьки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Працівником соціальних служб Тугай Юлією Василівною було подано звіт щодо роботи з даними сім’ями.
                                    На засіданні виконкому Криворізької сільської ради розглянули  питання: про затвердження списків дітей мікрорайону Криворізької сільської ради 2018 рік; про прийняття на квартирний облік Кособокова Євгена Олексійовича та про надання фінансово-матеріальної допомоги до Дня Незалежності України учасникам АТО. 

                                  Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна взяла участь у засіданні виконкому Святогорівської селищної ради, на якому розглядалися наступні питання: про надання пільг по платі за перебування дітей у дошкільному закладі протягом 2018 року; про затвердження списків дітей і підлітків шкільного віку; про надання дозволу на зміну графіку роботи магазинів; про присвоєння почесного звання мати-героїня.



         На  засіданнях виконкомів всі питання розглянуто та прийнято відповідні рішення.