понеділок, 17 вересня 2018 р.

Події тижня (10.09.2018 – 16.09.2018) Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

    10.09.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участі заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання про ініціювання розгляду на робочій групі з питань легалізації зайнятості суб’єктів господарювання, які мають ознаки тіньової зайнятості, про вимоги щодо ведення діловодства в управлінні, підготовку приміщення до роботи в осінньо-зимовий період та інші.
   10.09.2018 – в.о. начальника управління Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
     12.09.2018 – в.о. начальника управління Пітик Н. Є. та заступник начальника управління Громило Н. М. провели технавчання з питань витребування документів соціально-правого характеру в архівних установах, змін у законодавстві щодо призначення пенсії окремим категоріям громадян, законодавства з питань протидії корупції та інші.
    13.09.2018 – в.о. начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Н.Є. провела зустріч за місцем проживання та виїзний прийом громадян у Ганнівській сільській раді, та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» на тему: «Механізм розвитку складових пенсій. Порядок оформлення документів, що підтверджують особливий характер роботи» для працівників сільської ради.
     13.09.2018 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Шевелєва К.І. провела урок-заняття та квест-гру на тему: «Будь розумним! Дбай про своє майбутнє» з учнями Ганнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Добропільської районної ради Донецької області.
    13.09.2018 та 14.09.2018 проведено зустрічі начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Корнєєвою Н.С. та начальником відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Т.І. в трудових колективах КП «Добро» Добропільської міської ради, Олександрівської селищної ради та сільськогосподарського ТОВ «Лощанське» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.
   14.09.2018 – Добропільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області провело семінар-нараду з суб’єктами господарювання з актуальних питань діяльності управління та змін у законодавстві.
     14.09.2018 – в.о. начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Пітик Н.Є. та заступник начальника управління Громило Н.М. взяли участь аудіочаті на тему: «Пріоритетні завдання органів Фонду області по мобілізації надходження коштів до бюджету Фонду».
   За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 15 осіб;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 457 звернень, що на 10 % більше, ніж за попередній тиждень (411 звернень). Прийнято: 36 заяв на перерахунок пенсії, 20 – на первинне призначення пенсії, 27 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 5 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 10 осіб, 31 особа – за поновленням виплати пенсій,
- 87 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 31 особа;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 45 осіб.
Джерело:  Добропільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.