суботу, 29 вересня 2018 р.

За вісім місяців 2018 року платники Донеччини сплатили до держбюджету 7,8 млрд гривень

    Сьогодні добровільна сплата податків бізнесом Донеччини є одним із основних джерел наповнення бюджету. Зростанню доходів країни сприяють як підвищення економічної активності регіону, так і конструктивна робота спеціалістів фіскальних органів Донецької області з протидії ухиленню від оподаткування.
   Протягом 8 місяців 2018 року фахівцями фіскальної служби Донецької області забезпечено надходження до державного бюджету країни в розмірі 7,8 млрд гривень.

   Надходження січня – серпня 2018 року перевищили сплату відповідного періоду минулого року на 3,3 млрд грн, або у 1,7 рази.
  У розрізі основних податків до Державного бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб – 1,6 млрд грн, податку на додану вартість – 1,7 млрд грн, податку на прибуток – 3,5 млрд гривень.
   Найбільші надходження до Державного бюджету країни за територіальною приналежністю належать м. Маріуполю - майже 1,5 млрд грн, або третина від усіх надходжень по області, м. Покровську та Покровському району – 0,7 млрд грн, або 15,3%, та м. Краматорську – 0,5 млрд грн, або 10,2%.
Джерело: ГУ ДФС у Донецькій області.