понеділок, 10 вересня 2018 р.

На Донеччині відзначили кращих підприємців 2018 року

    У Донецькій області стало доброю традицією до свята Дня підприємця щороку проводити регіональний конкурс «Підприємець року». Його ініціаторами та організаторами є Донецька облдержадміністрація, Донецька торгово-промислова палата та Регіональний фонд підтримки підприємництва по Донецькій області.
    7 вересня 2018 року  у місті Краматорськ відбулася урочиста церемонія нагородження переможців.
    Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць та президент Донецької торгово-промислової палати Ельвіра Севост’яненко привітали підприємців зі святом та вручили нагороди кращим підприємцям.

   У конкурсі взяли участь десятки представників малого та середнього бізнесу з усіх районів Донеччини. Слід зазначити, що основними критеріями визначення переможців конкурсів були фінансово-господарські результати підприємницької діяльності, також враховувалися кількість створених нових робочих місць та повнота сплати податків і зборів до бюджетів.
   Визнання та відзнаку «Підприємець року» отримали: Сергій Коротун в галузі промисловості, Катерина Пещеріна у галузі сільського господарства, Алла Кущ в галузі торгівлі, Максим Стукало у сфері житлово-комунального господарства. Світлана Чепелєва здобула перемогу у галузі послуг, Володимир Меленець – в галузі інноваційної діяльності та новітніх технологій, Ганна Матвієнко – у галузі START-UP року. За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі отримав перемогу Дмитро Чичера, а за активну підтримку малого бізнесу – Володимир Сергієнко. Кращим з переможців Програми «Український донецький куркуль» став Сергій Свириденко.
   Вітаючи переможців, Олександр Куць зазначив, що такі люди завжди знають, чого хочуть досягти.
   «Підприємець – людина цілеспрямована, саме в неї народжується ідея відкриття нового  підприємства, вона втілює в життя модель ведення бізнесу, створює нові робочі місця, сприяє росту суспільного достатку, появі та розвитку нових галузей. Бажаю переможцям і лауреатам конкурсу «Підприємець року» якщо не стати олігархами, то бути заможними і успішними», – зауважив Олександр Куць.
    А Ельвіра Севост’яненко підкреслила, що святкування Дня підприємця в Донецькій області відображає визнання сміливих людей, які справою свого життя обрали відродження вітчизняної економіки.
Джерело:  Прес-служба Донецької облдержадміністрації.