понеділок, 3 вересня 2018 р.

Події тижня (27.08.2018 – 31.08.2018) Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

   27.08.2018 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни за участі заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання про організацію роботи з підприємствами, установами, організаціями та громадянами щодо залучення до використання нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень, щодо планування надходжень до бюджету управління до кінця серпня та інші.


    27.08.2018 – в.о. начальника управління Пітик Н.Є. взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
   30.08.2018 – в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління ПФУ Донецької області Пітик Н.Є. взяла участь у засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
   30.08.2018 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 Ляшенко Т. І. та заступник начальника відділу № 1 Шевелєва К.І. провели зустрічі в колективах комунального закладу охорони здоров’я «Олександрівська лікарня планового лікування» та Добропільського виробничого управління водопровідно- каналізційного господарства комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень, щодо планування надходжень до бюджету управління до кінця серпня та ін.
   31.08.2018 – заступник начальника фінансово-економічного відділу Соколова О. О. взяла участь у виїзному засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з суб’єктами господарювання на території Золотоколодязької сільської ради.
    За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 11 осіб;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 347 звернень, що на 30 % менше, ніж за попередній тиждень (489 звернень). Прийнято: 31 заяву на перерахунок пенсії, 21 – на первинне призначення пенсії, 25 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 14 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 15 осіб, 23 особи – за поновленням виплати пенсій,
- 68 осіб надали заяву-згоду на отримання смс-повідомлень від органів Пенсійного фонду;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 52 особи;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 36 осіб.
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України.