середу, 5 вересня 2018 р.

День знань в Криворізькій школі

    03 вересня 2018 року шкільне подвір’я Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів знову наповнилися веселим гамором, і школа радо зустрічала святково одягнених і усміхнених школярів.
   Хтось з них прийшов до рідної школи удруге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи вперше. Це свято є завжди дуже хвилюючим і зворушливим для вчителів батьків і, звичайно ж, учнів. На святі панувала затишна та тепла атмосфера. Директор школи Наталя Брильова привітала усіх присутніх зі святом та з початком нового навчального року. Також вона вручила нагороди та подяки учням, які у минулому навчальному році мали вагомі здобутки в навчанні і брали активну участь у житті школи.
   Особливим це свято стало і для наших першокласників. Адже у їхньому житті відкрито нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова. Віршами, танцями та піснями вітали наймолодших школярів їх старші учні школи.
  Особливо патріотично виглядали педагоги початкової ланки Світлана Матвієнко, Любов Сисенко, Валентина Броваренко – були вдягнені в святкові вишиванки. Національно – патріотичне виховання вчителів вже дало свої перші паростки – учні молодших класів також вдягають вишиванки на святкові заходи. Свято пройшло дуже гарно та креативно.
   За матеріалами Криворізької ЗОШ.