субота, 15 вересня 2018 р.

Квест-гра з учнями Ганнівської ЗОШ


На данном изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоят, ребенок и в помещении
   На цьому тижні заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Шевелєва Катерина Іванівна провела урок-зустріч та квест-гру на тему «Будь розумним! Дбай про своє майбутнє» з учнями Ганнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
   Урок-зустріч розпочався з ознайомлення учнів з основами пенсійної системи в Україні. Далі мова йшла про те, що одержуючи неофіційну зарплату, громадяни позбавляють себе гідної пенсії у майбутньому. Також, Катерина звернула увагу на залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати та закликала їх до офіційного працевлаштування у недалекому майбутньому. Під час заходу учні активно ставили питання, на які отримали відповіді.
   У кінці заняття Катерина Іванівна запропонувала учням взяти участь у квест-грі. Учасники гри показали гарні результати в засвоєнні почутої інформації.
   Після зустрічі із старшокласниками, Катерина Шевелєва поспілкувалася і з трудовим колективом школи, з метою підвищення рівня їх інформованості. Фахівець пояснила про нові функціональні можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.
Джерело: Добропільське об`єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.