пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Зустріч в Молодіжному центрі «Нове покоління»

       26 вересня 2018 року Добропільським міським центром зайнятості на базі Молодіжного центру «Нове покоління» Криворізької сільської ради був проведений інтерактивний захід «Вперед, у майбутнє!».
       Провідний фахівець з профорієнтації Наталя Кузьміна традиційно ознайомила молодь старшого шкільного віку з послугами центру зайнятості з акцентом на надання послуг учнівській молоді. Презентувала мобільний онлайн – додаток «Центр профорієнтації» і школярі із задоволенням знайомилися з розділами «Світ професій», «Куди піти вчитися?».
   У молодіжному центрі є безкоштовний вай – фай, отже школярі можуть скористатися платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри на оновленому інтернет – ресурсі «Єдине соціальне середовище зайнятості». Перегляд презентації «Атласу нових професій для України» визвав у присутніх дискусію щодо власного професійного майбуття.
  Учні не тільки слухали та дивилися запропоновані матеріали, а й брали участь в інтерактивних вправах: вправа «Працівник майбутнього» дозволила колегіально вивести навички, які будуть необхідні успішному спеціалісту: з 7 якостей Тоні Вагнера, діти самостійно виявили 6!
        Захід пройшов активно, в доброзичливій робочій обстановці. Щиро дякуємо керівнику Молодіжного центру Оксані Карманець за співпрацю та створення сприятливих умов для роботи.

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.