четвер, 27 вересня 2018 р.

ЇЇ професія – це поклик серця та стан душі…



       Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Це - наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
     Колектив дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» села Вірівка Святогорівської селищної ради очолює досвідчений та цілеспрямований керівник Савостьянова Наталя Олександрівна.
     Її трудова діяльність почалася з музичного працівника у дитячому садку «Малятко» смт Святогорівка. А з 2014 року і по теперішній час працює завідувачем ДНЗ «Дзвіночок» села Вірівка.
  Ця тендітна, енергійна, беручка до розв’язання найскладніших проблем жінка, здається, встигає скрізь. Уже четвертий рік поспіль вона очолює заклад. Наталя Олександрівна завжди у пошуку чогось цікавого, нового. Лагідність і душевне тепло, доброта і щирість поєднуються із наполегливістю й працелюбством.       Так у вересні місяці 2016 року, за сприяння керівника закладу, було прийнято участь у проекті міжнародного дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ», завдяки якому зроблено сучасний ремонт кімнат та завезено нові меблі.
        Силами батьків постійно проводиться благоустрій території закладу.
       Наталя Савостьянова не тільки відповідальний керівник, але й турботлива дружина. У шлюбі народила двох синів, має онучку, яка дуже полюбляє гостювати у бабусі.
       Та більшого щастя для Наталі Олександрівни, як дарувати тепло свого серця підростаючому поколінню, мабуть, немає. Вона навчає і виховує дітей не тільки словом, а й серцем, що освячене любов’ю до дітей, до обраної професії. Як до рідної матусі горнуться малюки до неї. І заради них Наталя Олександрівна не шкодує ні своїх сил, ні свого часу.
      Очі цієї жінки завжди сяють в усмішці і ніколи не згасає палкий вогник її серця, яке багато років ще даруватиме тепло і ніжність найбільшому створінню на землі, ім’я якому ДИТИНА!
    Добропільська районна рада вітає Вас, Натале Олександрівно, та всіх працівників ДНЗ «Дзвіночок» із професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.