неділю, 30 вересня 2018 р.

Продовжується осінній марафон зустрічей з роботодавцями

    З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, 27 вересня 2018 року було проведено виїзну зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями Валентини Гончарової та заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олени Хара з працівниками Золотоколодязької сільської ради та роботодавцями.
  Під час зустрічі було проінформовано про послуги служби зайнятості для роботодавців та населення, які надаються у тому числі і дистанційно, через електронні сервіси.
  Основним джерелом наповнення бюджету громади є податок на доходи фізичних осіб, тому на сьогодні дуже важливо, щоб кожна людина, яка працює була оформлена на законних підставах. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення.
  Фахівці служби зайнятості проконсультували роботодавців про діючі грантові програми, у тому числі «Український донецький куркуль» і про можливість отримання ваучера для підтримки конкурентоспроможності на ринку праці.
 Особливу увагу було приділено питанню створення та використання електронного кабінету для роботодавців.
 Служба зайнятості сьогодні є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці і так буде й надалі.