пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

Продовжується осінній марафон зустрічей з роботодавцями


   26 вересня 2018 року фахівці Добропільського міського центру зайнятості в рамках осіннього марафону зустрічей з роботодавцями відвідали Криворізьку сільську раду та 10 роботодавців, які працюють на території села Криворіжжя.

   Під час візиту до Криворізької сільської ради провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина запропонувала розглянути питання щодо можливості розширення видів громадських робіт у зв’язку з переорієнтацією видів громадських робіт на соціальну сферу. Було надано інформаційно-консультаційні послуги з питань реєстрації в службі зайнятості, запису на відвідування за допомогою «Електронної черги», підбору підходящої роботи.
   Під час зустрічі з роботодавцями провідні фахівці з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина та Наталя Стряпча детально зупинилися на компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування та компенсації витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа ВПО.
  Фахівці служби зайнятості проконсультували роботодавців щодо послуг, які надає служба зайнятості та діючих грантових програм, у тому числі «Український донецький куркуль» і нагадала про можливість отримання ваучера для підтримки конкурентоспроможності на ринку праці.
  А також проінформували про можливість відкриття електронного кабінету роботодавця, про впровадження нової форми задоволення потреб роботодавців та шукачів роботи – рекрутинг.
  Наостанок фахівці служби зайнятості запросили роботодавців до співпраці та звертатися до центру зайнятості за допомогою у вирішенні кадрових питань.