суботу, 29 вересня 2018 р.

Тренінг з основ бізнес-планування для безробітних


   26 вересня 2018 року у Добропільському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся тренінг з основ бізнес-планування для безробітних.
  Мета заходу – стимулювання підприємницьких ініціатив у осіб, які планують створити власний бізнес чи бажають розвивати вже існуючий.

   Відвідувачам заходу була продемонстрована презентація: «Маємо ідеї для бізнесу», он-лайн (мобільним) ЦРП на системі Android.
   Начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко проінформувала присутніх про унікальну можливість взяти участь у діючих грантових програмах підтримки бізнес – ініціатив від Данської Ради у справах Біженців, надала чіткі рекомендації щодо заповнення грантових заявок та наголосила на готовності фахівців центру зайнятості надавати допомогу з цих питань.
   Під час тренінгу були розглянуті психологічні аспекти бізнес планування, структура бізнес - плану. Найбільшу увагу було приділено складанню фінансового плану, плану руху грошових коштів.
   У зв’язку з відсутністю на ринку праці необхідної кількості вакансій для працевлаштування, необхідно використовувати всі можливості щодо організації власної справи, а таким чином, забезпечення себе роботою. Центр розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості завжди надасть допомогу та підтримку тим, хто має намір створити або розвивати свою справу.
Джерело: Добропільський міський цетр зайнятості.