четвер, 13 вересня 2018 р.

Назустріч святу Матері в селі Шахове


    Серед героїнь свята Матері «Неповторна материнська доля» в селі Вірівка у 2012 році була Голованьова Галина Миколаївна з села Торецьке Шахівської сільської ради. У неї лише двоє дітей: син Володимир та донька Тетяна. Але ці діти славлять Добропільську і Костянтинівську землі.

    Голованьов В.М. – один з кращих керівників сільсько-господарського підприємства нашого району, Тетяна Миколаївна 5 скликань обирається сільським головою в сусідньому селі Торське.

    2 березня 2018 року в Будинку офіційних прийомів Уряду міста Києва відбулася заключна частина VIII Міжнародного проекту «Україна й українці – цвіт нації, гордість країни». В рамках проекту в Книгу Пошани «Гордість України. Імена та здобутки» були занесені Тетяна Миколаївна та Володимир Миколайович за підсумками 2018 року.
   В родині Галини Миколаївни відбулися і інші події. В цьому році народилася правнучка Аня.
   Після свята Матері онука Яна закінчила школу, Полтавську аграрну академію. В 2017 році, вона вийшла заміж, працює помічником головного агронома СТОВ «Торецьке». Найменший онук, Владислав- студент 4 курсу Полтавської аграрної академії, працює завідуючим гаражем у рідному господарстві.
   У серпні 2018 року в сім`ї Голованьових зіграли весілля, Владислав привів у родину молоду дружину, Тетяну з сусіднього села. Радіє душа матусі, бабусі, бо їх діти міцно стоять на землі Доброго Поля.
   Ми завершуємо розповіді про героїнь проекту «Неповторна материнська доля» з сіл Шахівської сільської ради, щоб 15 вересня 2018 року розпочати нове родинне свято Матері.

  Запрошуємо жителів сіл Шахівської сільської ради, Добропільського району 15 вересня 2018 року о 10.30 в Шахівський будинок культури на добре, співуче свято 
«Неповторна материнська доля» .



                                                                                                 Шахівський сільський голова
                                                                                                         В.М. Кучеріненко
                                                                                                  Голова Добропільської
                                                                                                  районної жіночої організації
                                                                                                         Л.В. Наровілова