середа, 12 вересня 2018 р.

Розбудовуючи села, зміцнюємо всю країну!

    11 вересня 2018 року в ході робочої поїздки до Золотоколодязької сільської ради заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко з начальником відділу організаційно-кадрової роботи Юлією Бєловою відвідали соціально важливі об’єкти ради.
 На даний момент територія Золотоколодязької сільської ради нагадує суцільний будівельний майданчик.
    На кошти місцевого бюджету ремонтується покрівля школи та стеля спортивної зали. Розпочато капітальний ремонт дитячого садка, в ході якого буде замінено покрівлю, зроблено термомодернізацію, повністю відремонтовано каналізаційну систему, яка знаходилася в жахливому стані, у дитячому садку з`явилися сучасні санітарні кімнати.
   Довгий час не ремонтувалися внутрішні приміщення, і тому мають непривабливий вигляд. Колектив ДНЗ «Зірочка» звернувся до сільського голови Тетяни Сидоренко з проханням зробити ремонт внутрішніх приміщень. Рішення за депутатами: бути чи не бути комфортному і сучасному дошкільному закладу в селі?
   В селі Кучерів Яр закінчено будівництво водонапірної башти, розпочато реконструкцію системи електропостачання зовнішнього освітлення та забезпечення електропостачання свердловини шляхом влаштування гібридної сонячної електростанції. В результаті реалізації цього проекту освітлення та робота водонапірної башні буде здійснюватися за рахунок альтернативних джерел енергії.

   Триває робота над облаштуванням територій громадського дозвілля. Встановлюються гарні альтанки для відпочинку.
   Попереду багато планів і багато роботи. Тільки об`єднавши зусилля громади і місцевих депутатів у тісній співпраці з сільським головою можна робити корисні справи для сіл Золотоколодязької сільської ради.
   Змінюємо країну разом!