вівторок, 11 вересня 2018 р.

Никанорівка відсвяткувала День села


  Минулої суботи відбулося свято села Никанорівки, яке згуртувало багатьох мешканців не тільки цього села, а й усіх населених пунктів старостинського округу Віри Іваняк.
  На офіційну частину свята завітали: голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна; голова жіночої районної організації Людмила Наровілова; керівництво Шахівської сільської ради на чолі з головою Володимиром Кучеріненко. Серед гостей були колишні голови органів місцевого самоврядування Заварзін М.В. та Моденко Н.Д.

  Свято тривало до пізнього вечора. Учасники заходу брали участь у майстер-класах, веселих розіграшах, лотереях і іграх. А на вечір родзинкою свята став виступ кавер-групи "LUNAR SUN" із Сєвєродонецька, який відбувся на імпровізованій сцені –тракторному лафеті.
  Треба відзначити, що свято села співпало з річницею визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Голова районної ради Тамара Миколаївна привітала присутніх з подвійним святом та від імені народного депутата Олексія Білого вручила подарунки старожилам села, які доклали багато зусиль у його розвиток.
  Цього дня подарунки отримали іменинники місяця, багатодітні сім`ї, золоті ювіляри, молоді подружжя, не забули і про ветеранів Великої Вітчизняної війни -їм також була приділена увага.
 На святі панувала така атмосфера, що навіть  керівники органів місцевого самоврядування  не утрималися і  спробували свої сили за тенісним столом.