середу, 10 жовтня 2018 р.

Навчаємося архівній справі


    9 жовтня 2018 року, на виконання організаційних заходів архівного відділу Добропільської райдержадміністрації на жовтень 2018 року, проведено семінар-навчання з питань діяльності експертних комісій установ та упорядкування і описування документів.
       У роботі семінару взяли участь працівники Добропільської районної ради, сільські (селищний) голови, секретарі та діловоди сільських (селищної) рад, керівники та особи, відповідальні за діловодство та архівну справу в структурних підрозділах райдержадміністрації та установах, що є джерелами комплектування НАФ архівного відділу райдержадміністрації.

       З першого питання доповіла начальник архівного відділу райдержадміністрації Любов Чамор, яка наголосила на необхідності перегляду положень та складу експертних комісій в установах та структурних підрозділах райдержадміністрації зі статусом юридичної особи, розповіла про основні завдання експертної комісії.

       З другого питання доповідала головний спеціаліст архівного відділу райдержадміністрації Олена Гурева, яка розповіла про правила упорядкування та описування справ постійного зберігання, з кадрових питань (особового складу) та актів про виділення для знищення документів, не внесених до НАФ.

       Використанні матеріали із сайту Добропільської РДА