понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Осіння сесія у Природничій школі учнівської молоді у м. Київ


      З 22 по 26 жовтня 2018 року у м. Київ, в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, у Природничій школі з метою підтримки обдарованої молоді, надання поглибленої біологічної освіти, розвитку творчого потенціалу та самореалізації творчої особистості проводилася осіння сесія.
   Природнича школа учнівської молоді (ПШУМ) вирішує такі основні завдання:  поглиблення знань з базових і прикладних дисциплін, підготовка учнів у предметних олімпіадах, конкурсах-захистах Малої академії наук. У структурі ПШУМ працюють два факультети: базових та прикладних дисциплін.
    Вихованці гуртка «Квіти з бісеру» (керівник Куштейко Г.В.) Добропільського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, учні Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скрипнік Камілла, Крайня Любов, Паньковець Дарія продовжили навчання на ІІ курсі у секції біологія Природничої школи.
    Відкриття осінньої сесії відбулося за участі представників різних кафедр НУБіП, НУ “КМА”, КНУ ім. Т.Шевченка.
    Протягом тижня юннати відвідували лекційні та практичні заняття, учні опановували знання за такими дисциплінами: біохімія, біосферологія, цитологія, молекулярне вчення, основи аквакультури.
Під час проведення осінньої сесії Природничої школи керівники делегацій пройшли навчання з підвищення кваліфікації за короткостроковою формою,  взяли участь у семінарі-практикумі «Науково-методичний супровід позашкільної еколого-біологічної освіти».
   Між керівниками делегацій відбувся обмін досвідом роботи. Кожен керівник делегації коротко презентував свій заклад та проведену роботу з дітьми. Після закінчення навчання всі учасники отримали сертифікати.


                                   
                                               
Методист Центру еколого-натуралістичної творчості
учнівської молоді Сабірова І.М.