четвер, 11 жовтня 2018 р.

Районний семінар у Нововодянській школі


Сьогодні в Нововодянській ЗОШ I-II ступенів відбувся семінар «Земля рідна, ти козацькою славою щедра» для заступників з виховної роботи, педагогів організаторів, класних керівників.
 В семінарі взяли участь заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій. Почесним гостем цього заходу був учасник АТО, випускник цієї школи Іван Паладійчук, який зараз перебуває у відпустці. Щира подяка прозвучала на його адресу від керівництва району та учнів школи.
Педагогічний колектив на чолі з директором Нововодянської школи Тетяною Бондаренко ретельно підготувався до семінару: оформлено виставку, облаштовано козацький стан, який точно передав атмосферу козацької доби. Чудові музичні композиції та художні постановки продемонстрували учні та колектив Нововодянського СБК.
Презентація досвіду з національно-патріотичного виховання відбувалася за локаціями: "Відповідальна особистість – міцна держава"; "Збережемо країну для майбутнього"; "З любов’ю в серці, з вірою в душі"; "Соборно жито засіваємо"; "А мова – це душа народу. Народ без мови не народ". Після цього учасникам семінару запропонували продегустувати блюда запорізьких козаків.
Успадкування духовних надбань українського народу, вивчення вікових традицій та героїчних сторінок історії українського народу та його Збройних сил, виховання моральної відповідальності за все, що робиться на рідній землі, палке прагнення боротися за розквіт, велич і могутність Батьківщини, готовності її захищати, це все те, над чим працює педагогічний колектив Нововодянської ЗОШ I-II ступнів.