суботу, 27 жовтня 2018 р.

Є така школа...

  Автомобіль заполонив світ: автомобілю нема де притулитися в місті, багатокілометрові пробки на дорогах, а людей професії водій автотранспортного засобу, мабуть, в сотні разів більше ніж будь якої іншої. І все одно – автомобілів штампують міліонами і бажаючих навчитися керувати ними не стає менше. 
  Сьогодні, напередодні святкування Дня автомобіліста, ми розповімо про автошколу «МУСТАНГ», яка розташована в місті Добропілля по вулиці Банкова, 55. Саме тут готують водіїв всіх категорій.
   Автошкола з 1993 року займається підготовкою кандидатів у водії транспортних засобів категорії «А» (мотоцикли), І категорії «В» ( легковий автомобіль і вантажний до 3.3 тонн); водіїв категорії «А-1» (мопеди) з 2009 року після прийняття Кабінетом Міністрів України відповідної постанови.
  Програма навчання в автошколі складається з теоретичного курсу (правила дорожнього руху, вивчення будови та технічного обслуговування автомобіля, першої медичної допомоги), практичних занять на навчальних майданчиках та вулицях міста. В автошколі працюють досвідчені спеціалісти з навчання водіння транспортних засобів з багаторічним досвідом роботи.
 За весь час роботи працівниками автошколи підготовлено кандидатів у водії транспортних засобів:
Категорії «В» - 4680 осіб;
Категорії «А» - 185 осіб;
Категорії «А-1» - 125осіб.
 Багато тих, хто сідає за кермо автомобіля, пройшли навчання в автошколі «Мустанг», яку очолює Іван Миколайович Подлєсний.
   Добропільська районна рада вітає зі святом та бажає всім працівникам автошколи щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!
  І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!