суботу, 27 жовтня 2018 р.

Про санаторно-курортні путівки до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Зелена Гірка» МОЗ України


      КНП «Районний центр первинної медико – санітарної допомоги Добропільської районної ради» повідомляє про отримання областю санаторно-курортних путівок до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Зелена Гірка» МОЗ України в м. Одеса. 
  Спеціалізація закладу: лікування неспецифічних захворювань легень. Термін заїзду з 05.12.2018 по 29.12.2018.    Приймаються діти від 5 до 18 років (без батьків). Путівки безкоштовні.
  Показання для лікування:
    Неспецифічні захворювання легень (рецидивуючі хронічні бронхіти в стадії ремісії, реконвалесцентки після гострої затяжної пневмонії, хронічні захворювання носоглотки (хр. тонзиліт, ларингіт, фарингіт, синусит, риніт, та ін., бронхіальна астма (не вище 1 ст. важкості) в межприступному періоді, часті гострі респіраторні захворювання, вроджені вади легень).
  Протипоказання:
1. Бронхіальна астма тяжкої та середньої тяжкості, гормонозалежна форма.
2. Наявність дихальної недостатності будь якого ступеню.
3. Кровохаркання, легеневі кровотечі.
4. Усі захворювання органів дихання у гострому періоді.
5. Полінози у період цвітіння дерев та трав.
6. Загальні протипоказання, які виключають направлення дітей на курорт.
   У разі потреби дітей диспансерної групи у вищезазначених путівках пропонуємо батькам звернутися до амбулаторій ЗПСМ за місцем мешкання.