понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Про роботу управління соціального захисту населення райдержадміністрації за тиждень

    До управління соціального захисту населення райдержадміністрації за минулий тиждень (з 22.10.2018 по 26.10.2018) звернулося та отримало консультації 179 осіб, в т.ч. з питань надання пільг, компенсацій, ТЗР та санаторно-курортного лікування – 25 осіб, надання та призначення субсидії – 31 особа, призначення соціальної допомоги, компенсації – 49 осіб та консультації щодо призначення – 55 осіб, за наданням довідок та повідомлень про отримання соціальної допомоги – 18 осіб.

   За тиждень спеціалістами управління призначено 49 видів допомоги відповідно до Законів України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», «Про державну соціальну допомогу дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю з дитинства», «Про державну допомогу особам, які не мають права на пенсію».
Відправлено електронні запити до ДОУПФУ Донецької області та Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми отриманих доходів фізичних осіб для призначення субсидії.
 Джерело: Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.