четвер, 29 листопада 2018 р.

Добрий господар – це бережливий господар


    28 листопада 2018 року в Ганнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи в рамках проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація».
    В цьому році Ганнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів вже вдруге взяла участь у заходах, які присвячені енергозбереженню та підвищенню енергоефективності не лише в школі, але і вдома.
   


  
   З 20 по 22 листопада команда Ганнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя інформатики Максименко М.М., відвідала місто Львів, де взяла участь у різноманітних заходах, підвищила свою кваліфікацію у сфері енергозбереження та поділилася власним досвідом із колегами міжрегіональних класів (Львів, Новодонецьк, Ганнівка). 
  28 листопада 2018 року до учнів школи завітали журналісти телеканалу "Донбас", з якими школярі поділилися своїми враження і знаннями від поїздки.
   
 Учні міжрегіонального класу провели інформаційну хвилину «Цікаві факти з енергозбереження». Провели дослід – задачу і встановили, скільки води в добу втрачається при несправності крану.
   Учні 7 класу взяли активну участь у вікторині «Енергоерудит», у рольовій грі «Соціальна реклама». 
  Вчитель інформатики Максименко М.М. разом з учнями Калиною О., Манохіною О., Безрук А., Бажиновим Б., Корєєвим В., Іваник К., розповіли журналістам про впровадження енергозбереження в школі та вдома.
  

За інформацією Ганнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.