пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Портал даних щодо розбудови миру та соціально-економічного відновлення

   Сьогодні в місті Краматорськ проходить розширений семінар серед уповноваженних представників органів місцевого самоврядування Донецької області, участь  в якому бере заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко.
   Цей захід проходить з метою навчання функціональним можливостям та інструментам Порталу економічного і соціального відновлення.

    В ході навчання Максим Горковчук, технічий розробник Порталу, SoftPro, і Андрій Лифенко, головний спеціаліст Управління з питань східних регіонів Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішьо переміщених осіб України, для присутніх представили практичну презентацію функцій Платформи даних. Потім учасники семінару мали можливість закріпити отримані знання і навички у практичній частині.
  По закінченню, за круглим столом, представники органів місцевого самоврядування поспілкувалися з  модераторами Андрієм Лифенко і Ольгою Андрієнко-Бентц, PwC, стосовно розвитку спільноти користувачів (обміну досвідом) та місцевих структур щодо координації, а також проаналізували відгуки користувачів щодо можливих потреб.