пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

СПАСИБІ ВАМ ЛИСТОНОШІ!

     16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Це свято започатковане у 1994 році згідно з Указом Президента на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України. Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.
    В селі сьогодні важчої роботи, ніж у листоноші, немає. У будь-яку пору року, при будь-якій погоді листоноша має йти до людей, доставляючи, крім газет, журналів - пенсію та товари повсякденного вжитку. А також приймати сплату за сміття, електроенергію, водопостачання. Люди із нетерпінням чекають візиту листоноші. Нелегка ноша листонош.
   У Білозерському віділенні зв’язку № 2 більше 6 років працює листоношею Галина Володимирівна Анацька, обслуговуючи села Новоукраїнка, Вікторівка, Нововікторівка. Щодня, у будь-яку пору року, при будь-якій погоді вона на службі у людей. Намагається нести радість, приємні новини, гарний настрій у кожну оселю, в кожен дім, до кожного серця. За що має не лише заслужену шану, а й любов та щиру прихильність односельчан.
    Галина Володимирівна мешкає в селі Новоукраїнка, займає активну громадську позицію. За її участі зроблено багато добрих справ: фарбування паркану дитячого майданчика, ремонт приміщення та фасаду сільської бібліотеки, облаштування сільської території та інше. Галина встигає і на роботі і господарчі справи зробити, з онуками побавитися і репетиції вчасно відвідати. Є у Галини улюблена справа, від якої вона черпає енергію, доброту, милосердя, співчуття. Вже 2 роки вона є учасницею клубу любителів української пісні «Україночка», який працює при сільській бібліотеці.
    З нагоди професійного свята від всієї громади села Новоукраїнка, зичимо Вам, Галино Володимирівно, щоб Ваша праця приносила Вам радість та процвітання, а також розвиток галузі зв’язку нашої країни.