середа, 14 листопада 2018 р.

До Дня працівників сільського господарства



Сьогодні ми розповімо про людину, яка майже все життя віддала своїй справі та любові до матінки землі - Гришаєва Миколу Прокоповича.
Микола Прокопович народився в 1949 році, в селі Новотроїцьке Добропільського району. Народився хлопець весняної пори, коли на землі кипить робота: сіють, полють, садять городи. Тому доля, напевне, і визначила його професію – механізатора.
  Закінчив сільськогосподарське училище і з 1968 року почав працювати механізатором в колгоспі ім. Мічуріна.
Микола став не тільки одним з кращих механізаторів колгоспу, а і Добропільського району. Скромний, спокійний, врівноважений, збирав урожай професійно і з великою відповідальністю. На нього рівнялися, з нього брали приклад .
В 1973 році він був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, через 4 роки – орденом Трудової слави ІІІ ступеню,  в 1986 році – орденом Трудової Слави ІІ ступеню.
Микола Прокопович не тільки добре працював, а ще був активним в громадському житті. Він був делегатом ХVІІ з’їзду ВЛКСМ у Москві, делегатом  XVІІ з’їзду Компартії України у м. Київ (1983 р.). Це людина, яка вписала свою славну сторінку  в історію Добропільського району.
Микола разом з дружиною виховали сина Віталія та доньку Тетяну. Віталій очолює фермерське господарство, в якому працюють дружина Юлія та сестра Тетяна.
Земля надихає, тримає родину Гришаєвих. Ця сім’я міцно стоїть на землі і множить Славу Доброго Поля.
Шановний Миколо Прокопович! Прийміть найщиріші вітання з Днем працівника сільського господарства. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – механізатора, залишаються взірцем для багатьох.