четвер, 15 листопада 2018 р.

До Дня працівників сільського господарства


      Часто про роботу хліборобів ми дізнаємося з цифр – скільки гектарів засіяно, обмолочено, яка урожайність. А за цією сухою статистикою стоїть щоденна кропітка праця багатьох людей. У полі майже цілий рік трудяться висококваліфіковані, грамотні та сумлінні механізатори. 
     Один із них –  Шестерик Володимир Миколайович, який мешкає в селі Торецьке Шахівської сільської ради.
   Його батько – Микола Федорович, все життя працював шофером у колгоспі, матуся - Марія Петрівна була вчителькою молодших класів.
     Володимир з дитинства мріяв стати механізатором, керувати трактором, як його батько. Після закінчення школи пішов працювати в колгосп ім. Щорса. Роботі тракториста віддав 33 роки. Де б не працював Володимир Миколайович, і яку б роботу не виконував, завжди робив це сумлінно і старанно. Неодноразово за добросовісну працю нагороджувався почесними грамотами. Його портрет прикрашав сільську Дошку Пошани.
    Невтомна праця високо оцінена державою: 4 березня 1982 року нагороджений Орденом Трудової Слави ІІІ ступня.
      Володимир Миколайавич має троє дітей та одного онука. 
   Сім’я Шестерик живе дружно, злагоджено. Разом ведуть домашнє господарство. Активно відвідують усі масові заходи, що проводяться в селі.
  Добропільська районна рада вітає Вас, Володимире Миколайовичу, з Днем працівників сільського господарства та бажає доброго здоров’я, добробуту, злагоди в сім’ї, мирного неба над головою.