суботу, 3 листопада 2018 р.

До Дня соціального працівника

Сьогодні в управлінні соціального захисту населення Добропільської райдержадміністрації, яке очолює Валентина Купцова, працює 28 фахівців. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує, вміють уважно вислухати, розрадити і допомогти у скрутних життєвих обставинах.
         Управління соціального захисту населення  це установа, до якої найчастіше звертаються люди, щоб вирішити свої життєво важливі проблеми, зокрема, пенсіонери, люди з обмеженими можливостями, сироти, безробітні, немічні і самотні громадяни.        
            Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть від Добропільської районної ради щирі привітання з Днем соціального працівника! На Ваші плечі покладене одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань  - державна підтримка і соціальний захист громадян. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим пишатися, адже праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі!
        Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, нових творчих здобутків.