суботу, 29 грудня 2018 р.

Виїзний прийом в Світлівській сільській раді


На данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещении    27 грудня 2018 року в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Пітик провела виїзний прийом громадян на території Світлівської сільської ради.
   Неоніла Пітик розповіла присутнім про проведення масового перерахунку пенсій з 01.12.2018, правила виходу на пенсію, про можливості дистанційного обслуговування, про нові функціональні можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.
    Керівник управління обговорила з сільським головою Валентином Колосовим питання відкриття агентського пункту, яке заплановано на січень 2019 року, що допоможе наблизити послуги з питань пенсійного забезпечення до громадян.
     По закінченню заходу в. о. начальника управління надала індивідуальні консультації та роздала тематичні буклети та листівки. Присутні надали заяви для реєстрації на Веб-порталі ПФУ та заяви на отримання смс-повідомлень від Пенсійного фонду України.
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.