пʼятниця, 14 грудня 2018 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОБОТОДАВЦЯ


     З метою швидкого та якісного підбору працівників на вакансії,  фахівцями центру зайнятості було проведено відбір кандидатів з використанням елементів #рекрутингу.

   13 грудня 2018 року у приміщенні Добропільського міського центру зайнятості,  відбулася презентація роботодавця -   Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області.
  На заході директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць, проінформувала присутніх, що отримання послуг в службі стає більш зручним і доступним для широкого кола населення, роботодавців та презентувала новий напрямок роботи - рекрутинг.

   Керівник Добропільського об'єднаного управління ПФУ Неоніла Пітик та начальник відділу Ольга Орищенко, ознайомили присутніх з вимогами до претендентів на вакансію «спеціаліст державної служби», з функціональними обов’язками, необхідними для роботи, навичками та рівнем заробітної плати.
   У заході взяли участь 26 осіб, чотири з них виявили бажання пройти більш детальну співбесіду та взяти участь у конкурсному відборі.