четвер, 6 грудня 2018 р.

Добропільський район вітає з Днем Збройних Сил України

    Сьогодні в нашій країні відзначається День Збройних Сил України.
  Цей день - данина поваги мужнім, сильним, відважним - усім, хто своїм безмежним героїзмом відстояв і продовжує  відстоювати право нашого народу на свободу, право бути господарем на рідній землі.
   За традицією, це свято в Добропільському районі  розпочалося біля пам`ятного знаку полеглим за нашу країну в селі Золотий Колодязь.
   Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій, Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко разом із працівниками виконавчого апарату сільської ради, Добропільський сільський голова Анна Павлова та помічник районного депутата Андрія Борисова вшанували пам`ять воїнів хвилиною мовчання і здійснили покладання квітів до пам`ятного знаку.

    Потім присутні від щирого серця привітали з професійним святом воїнів військової частини, яка дислокується в селі Золотий Колодязь, та вручили подарунки з побажаннями, щоб кожен день їхньої служби і надалі був гарантом миру і спокою в Україні і яблука від благодійника ТОВ "Перспектива".
  В Шилівській сільській раді також вітали військовослужбовців зі святом в.о. Шилівського сільського голови Наталя Тютюнник, директор Шилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Алла Шевкун, Добропільський сільський голова Анна Павлова, депутат сільської ради Тетяна Краузе, помічник районного депутата Андрія Борисова - Антон Рєпін. Вони побажали бійцям міцного  здоров`я, щоб їх оминали бойові поразки і втрати, подякували за віддданість присязі і за надійний щит нашої Вітчизни.
   Районне керівництво, разом з депутатом районної ради Світланою Дудушко, привітало бійців, які дислокуються на території Святогорівської селищної ради.
   Шана всім військовим, які боронять нашу землю від російського агресора! Бажаємо з честю служити українському народу!
   Слава Україні! Героям Слава!