вівторок, 29 січня 2019 р.

Події тижня (21.01.2019 – 25.01.2019) Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України


     21.01.2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів. Обговорювалися питання виконавської дисципліни, спільної роботи з Державною виконавчою службою та фіскальною службою з питань стягнення заборгованості з пенсії за постановами ДВС; про пред’явлення до відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, щодо заходів з інформаційно-роз’яснювальної роботи на тиждень та інші.
   21.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації.
На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и в помещении   21.01.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в урочистому заході з нагоди Дня Соборності України, який відбувся в Добропільській райдержадміністрації.
   21.01.2019 в Олександрівській територіальній громаді (с. Некременне) відбувся прийом громадян начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєвою.
   21.01.2019 пройшла робоча нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н. Пітик з питань організації роботи щодо завершення формування розрахунків для пред’явлення до відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.
  23.01.2019 начальник відділу обслуговування громадян №2 Т. Ляшенко провела зустріч-урок на тему: «Пенсійна система України сьогодні і завтра» та флешмоб на тему: «Дбаю про пенсію батьків – обираю легальну зарплату» для учнів Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрівської районної ради .
  23.01.2019 в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н. Пітик відповіла на питання громадян під час виїзного прийому в Святогорівській селищній раді.
   23.01.2019 в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н. Пітик взяла участь у колегії Добропільської райдержадміністрації та нараді з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району, де виступила з інформацією про підсумки роботи із зверненнями громадян в Добропільському об’єднаному управлінні ПФУ Донецької області за 2018 рік.
   25.01.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданні комісії міської ради з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
   21.01.2019, 23.01.2019 проведено зустрічі в. о. начальника управління Н. Пітик, начальником відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 І. Асєєвою, заступником начальником відділу обслуговування громадян №2 Т. Ляшенко, заступником начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєвою у трудових колективах Олександрівської територіальної громади (с. Некременне), Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрівської районної ради, Святогорівської селищної ради та ТОВ «Донбасгеоземлеустрій» з метою підвищення рівня інформованості громадян щодо нових функціональних можливостей Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом.
   25.01.2019 відбулася нарада в. о. начальника управління Н. Пітик, начальника відділу по роботі з персоналом О. Оріщенко з начальником Добропільського міського центру зайнятості В. Бугаєць з метою вирішення питань з укомплектування кадрами управління.
   25.01.2019 відбулося технавчання за участю в. о. начальника управління Н. Пітик, заступника начальника управління Н. Громило, начальника юридичного відділу А.Ступака, керівників структурних підрозділів з питання правильності та порядку виконання судових рішень.
   За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 7осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 17 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 345 звернень, що на 15% більше, ніж за попередній тиждень (300 звернень). Прийнято: 45 заяв на перерахунок пенсій, 31 – на первинне призначення пенсії, 4 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 3 особи звернулось за переведенням пенсійних виплат з іншого управління за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулось 5 осіб, 5 – за поновленням виплати пенсій;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстрована 31 особа;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 17 осіб;
- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулось 3 особи.
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України.