пʼятниця, 1 лютого 2019 р.

Засідання чергової сесії Шахівської сільської ради



   29 січня 2019 року відбулося засідання сорокової чергової сесії Шахівської сільської ради VII скликання.

      У роботі сесії взяли участь 13 депутатів із 14, керівники установ Шахівської сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради та інші зацікавлені особи.
    Перед початком розгляду сесійних питань сільський голова В.М. Кучеріненко надав слово директору з управління виробництвом ПАТ «Веско» Шевченку С.Г. з приводу підписання соціальних контрактів із Шахівською сільською радою.

  В ході проведення засідання депутатами сільської ради розглянуто 12 питань порядку денного, зокрема: про внесення змін до бюджету та програми соціально-економічного розвитку Шахівської сільської ради на 2019 рік; про затвердження річного звіту про виконання бюджету сільської ради за 2018 рік; про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Шахівської сільської ради, Програми та Порядку надання матеріальної допомоги з нагоди відзначення 30-річчя з Дня виведення військ з Афганістану за рахунок коштів місцевих бюджетів, місцевої цільової програми "Зубопротезування пільгових категорій населення Шахівської сільської ради на 2019-2020 роки" та Порядку надання безоплатного зубопротезування пільгової категорії населення громади за рахунок коштів місцевого бюджету; про преміювання сільського голови та затвердження Положення про преміювання працівників Шахівської сільської ради та її виконавчих органів на 2019 рік; про взяття на тимчасовий облік гідротехнічні споруди; земельні питання та різне (розгляд заяв про надання матеріальної допомоги мешканцям Шахівської сільської ради, звіт роботи ГО «Віра в людей» та питання організації дозвілля мешканців Шахівської сільської ради).
   Одним із основних питань було затвердження річного звіту про виконання бюджету сільської ради за 2018 рік, доповідачем якого була завідувач сектору обліку і звітності, головний бухгалтер Батиг Олена Миколаївна (проект рішення тут).
   ГО «Віра в людей» було презентовано звіт роботи: організація дозвілля мешканців сільської ради та благоустрою території біля ставка       с. Никанорівка, зі звітом можна ознайомитись тут
Джерело: Шахівська сільська рада.