понеділок, 25 лютого 2019 р.

За результатами перевірок у сфері застосування РРО бюджет Донеччини поповнено майже на 170 тис. гривень

   Одним з важливих напрямків роботи підрозділів управління аудиту ГУ ДФС у Донецькій області є контроль за суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахунки в готівковій та безготівковій формі з використанням реєстраторів розрахункових операцій. До речі, станом на 01 лютого 2019 року у регіоні здійснюють такі розрахунки майже 12,5 тис. господарських одиниць. 
   За перший місяц 2019 року співробітниками підрозділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту області проведено 23 перевірки щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій, за результатами яких до бюджету надійшло 169 тис. гривень.
  Фіскальна служба Донеччини інформує, що на останньому засіданні технічної комісії з питань ведення Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, яке відбулося у грудні 2018 року, прийнято рішення про затвердження у новій редакції Класифікатору сфер застосування реєстраторів розрахункових операцій. 
   Просимо суб`єктів господарювання та їх керівників взяти до уваги зазначену інформацію та враховувати її при здійсненні господарської діяльності.

Джерело: Покровсько-Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області