середу, 6 лютого 2019 р.

5 лютого стартувала реєстрація на ЗНО



   5 лютого 2019 року  розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання і триватиме до 25 березня.
        Для здійснення реєстрації:
• випускники закладів загальної середньої освіти 2019 року, слухачі професійних (професійно-технічних) закладів та студенти закладів вищої освіти І-ІІ р.а., які отримують повну загальну середню освіту у 2019 році, надають документи до свого закладу освіти. Заклад освіти надсилає комплекти реєстраційних документів із супроводжуючим листом до регіонального центру. 
• випускники минулих років зможуть оформити заяву-реєстраційну картку самостійно, скориставшись формою для здійснення реєстрації. Комплект реєстраційних документів потрібно надіслати рекомендованим листом на адресу, що буде зазначена у контрольно-інформаційному листі до заяви-реєстраційної картки.
     Також можна буде звернутися за допомогою до одного з пунктів реєстрації. 
   Реєстрація вважається завершеною тільки після отримання від регіонального центру оцінювання якості освіти:
1. Бланка Сертифікату учасника;
2. Реєстраційного повідомлення від Донецького РЦОЯО;
3. Інформаційного бюлетеня «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2019 рік»;
4. Повідомлення про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (тільки для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).
     За результатами реєстрації Вам буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, наданими у ньому. 
     Для забезпечення конфіденційності відомостей, розміщених на інформаційній сторінці, не розголошуйте код доступу до неї.
     Внести зміни до реєстраційних даних можна з 05 лютого по 25 березня 2019 року після отримання Вами від регіонального центру оцінювання якості освіти Сертифіката учасника зовнішнього незалежного оцінювання. 
Детальніше>>> https://test.dn.ua/registration/

Джерело: Відділ освіти райдержадміністрації.