пʼятниця, 1 березня 2019 р.

З турботою про людей

     Завідувач відділенням соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району Зінченко І.О., здійснила контрольне відвідування щодо перевірки виконання соціальними робітниками Перекотій М.М., Самофаловою І.М. своїх обов’язків – надання соціальної послуги догляду вдома на території Криворізької сільської ради.
   Всього було перевірено 12 підопічних в селах Криворіжжя та Завидо-Кудашеве.


 Дуже різноманітний контингент підопічних: є ліжкохворі та особи з інвалідністю. Деякі підопічні не мають ніякого статусу, але за станом здоров’я та зважаючи на похилий вік майже не пересуваються, соціальні робітники для таких людей надають санітарно-гігієнічні послуги за місцем проживання. 
 Для полегшення праці соціальних робітників та для підвищення комфортності підопічних знову були надані засоби санітарної гігієни (пелюшки, підгузники).
    Дуже актуальним видом робіт взимку є доставка вугілля, дров, розпалення печі, винесення попелу. Соціальний робітник завжди уважно вислухає стареньких, тому що в зимовий період вони фактично ізольовані від соціуму.
   В нелегкій праці надання соціальних послуг ми вдячні всім, хто йде нам назустріч, допомагаючи у вирішенні нагальних питань: доставці санітарно-гігієнічних засобів. Особисто, велике спасибі, Криворізькому сільському голові Ріті Володимирівні Удовик.
  За інформацією територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району.