середу, 27 лютого 2019 р.

Зустріч-урок для Золотоколодязянських школярів


  26 лютого 2019 року заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Катерина Шевелєва провела зустріч-урок на тему: «Пенсійна система і ти. Знай більше!» та квест-гру на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз!» для школярів Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
      На початку зустрічі фахівець управління розповіла старшокласникам про основи пенсійного забезпечення в Україні, види пенсії, про те, яка система пенсійного страхування наразі діє та про запровадження накопичувальної, про залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, про проведення широкомасштабної акції «Допоможи своєму майбутньому!».

    Далі Катерина Іванівна запропонувала учням взяти участь у квест-грі. Учасники гри показали гарні результати в засвоєнні почутої інформації.
    По закінченню заходу спеціаліст управління поспілкувалася і з трудовим колективом школи, пояснила нові функціональні можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.
 Джерело: Добропільське об'єднане управління ПФУ Донецької області.