вівторок, 12 березня 2019 р.

Події тижня (04.03.2019 – 07.03.2019) Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України


   4 березня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів.
  Обговорювалися питання виконавської дисципліни, своєчасності виплати пенсій та субсидій, активізації роботи з арбітражним керуючим по підприємству банкруту, проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів, подальшого удосконалення роботи зі зверненнями громадян та інші.

   04.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
  04.03.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.
 05.03.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у заході, присвяченому Міжнародному жіночому дню, який проводив Територіальний центр соціального обслуговування громадян (надання соціальних послуг) Добропільського району.
 05.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик разом з представниками управління взяли участь у святковому концерті з нагоди Міжнародного жіночого свята, яке відбулось в Центрі культури та дозвілля м. Добропілля.
  06.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з питань стягнення боргу з ЄСВ.
  06.03.2019 – делегація працівників управління на чолі з в.о. начальника управління Н. Пітик була запрошена на урочистий захід з нагоди жіночого свята 8 березня, яке відбулося в залі засідань Добропільської районної ради.
  07.03.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик, заступник начальника управління Н. Громило разом з керівниками структурних підрозділів привітали жінок управління зі святом Міжнародного жіночого дня, нагородили грамотами кращих працівників та оголосили подяки.
  07.03.2019 – делегація працівників відділу обслуговування громадян № 2 була запрошена на святковий концерт «Чарівна жінка Весна», який відбувся в залі Олександрівської школи мистецтв.
  07.03.2019 – за ініціативи профспілкового комітету в управлінні було організовано театралізоване дійство з приводу святкування Масляної.
  За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 15 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 327 звернень, що на 0,3 % менше, ніж за попередній тиждень (362 звернення). Прийнято: 26 заяв на перерахунок пенсій, 15 – на первинне призначення пенсії, 4 особи надали заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулась 1 особа, 7 – за поновленням виплати пенсій;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 24 особи;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 27 осіб;
- засобом скайп-зв’язку скористалася 1 особа.








Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України.