четвер, 28 березня 2019 р.

Перевірка надання послуг


   Завідуючою відділення соціальної допомоги вдома Зінченко І.О. територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району здійснено контрольне відвідування з метою перевірки виконання соціальним робітником Жарською Л.С. своїх обов’язків – надання соціальної послуги догляду вдома 4-м підопічним в селищі Новий Донбас на території Світлівської сільської ради та доставки санітарно-гігієнічних засобів для Нотичевої Н.С.
    Під час контрольного відвідування Людмила Сергіївна білила приміщення у Сахарової О.В., особи з інвалідністю. Такий вид послуг потребують усі підопічні. У Москаль В.О. соціальний робітник забрала додому білизну та покривала для прання.

   Весна несе з собою бажання прикрасити своє житло, очистити від зимової кіптяви оселі, прибрати подвір’я. Незабаром наступить пора роботи на присадибних ділянках, в рамках проведення місячника благоустрою на території району.
  Завдяки небайдужості соціального робітника, за проханням директора терцентру Болотової М.С., депутатом Добропільської районної ради Павлом Івахненко надано безцінну допомогу підопічній Нотичевій Н.С., а саме: проведено ремонт покрівлі, придбані будівельні матеріали для підлоги і стін та продукти харчування.
   Підопічні дякують за родинне відношення до них соціального робітника Людмили та благодійність депутата Івахненка П.І.