пʼятниця, 22 березня 2019 р.

«День відкритих дверей» для ветеранів

    21 березня 2019 року в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Пітик разом із заступником начальника управління Наталією Громило провели в стінах управління «День відкритих дверей». 
   Для участі у заході були запрошені представники ветеранських організацій м. Добропілля та Добропільського району.

  Неоніла Пітик ознайомила присутніх з результатами діяльності управління за 2018 рік, звернула увагу на роботу з питань легалізації зайнятості та зарплати, розказала про можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень.
  Наталія Громило зупинилася на основних аспектах пенсійного законодавства, роз’яснила механізм перерахунку пенсій з 01.03.2019 і 01.04.2019 та виплати житлових субсидій, про переваги отримання пенсії через установи банків тощо.
  В ході зустрічі у присутніх була можливість ознайомитися з аналітичним та роз’яснювальним матеріалами, які для них були підготовлені працівниками управління.
  Захід пройшов у дружній, доброзичливій атмосфері, а чашка чаю та солодощі надали їй домашнього затишку й гарного настрою.
  З вуст представників ветеранів приємно було чути слова вдячності на адресу працівників управління за доброзичливе ставлення до пенсіонерів, вирішення пенсійних питань та співпрацю.


Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.