вівторок, 12 березня 2019 р.

«У вінку одвічної любові»

    Так називався захід у  Святогорівському міському будинку культури ( в.о. директора Вікторія Андрієнко). 
    В усі часи, в усіх країнах світу образ жінки сприймається, як найчарівніше творіння на землі, бо завдяки її світ наповнюється любов’ю, добром, захистом та надією! Жінка - це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, і мати- початок всього, берегиня людського роду. Немає любові, сильнішої від материнської, немає ніжності, ніжнішої від материнської ласки, а людство існує тільки тому, що існує материнська любов.

  Ведучі свята Вікторія Андрієнко та Катерина Сідач досконало розкрили тему жіночності та любові. Ці глибокі почуття кожному із нас дарують мами та бабусі.
  Теплими словами присутніх привітала зі святом секретар Святогорівської селищної ради Тетяна Авраменко, яка подякувала ветеранам праці, жінкам- активісткам за вагомий внесок в розбудову громади.
   Гостем зустрічі була Любов Марченко, голова громадської організації "Добре поле", яка щиросердечно привітала з Міжнародним жіночим днем святогорівчанок, побажала днів щасливих, добра, сили, втіхи та подальшої змоги радіти життю.
   Від колективу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району завідувач відділенням денного перебування Ольга Катрич привітала присутніх зі святом весни і краси. 
    На заході були обговорені питання перерахунку пенсій та монетизації субсидій. Проведена роз’яснювальна робота щодо реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право» на 2019 рік.
   Віра Романченко, завідувач Святогорівською сільською бібліотекою, презентувала книжкову виставку до річниці народження Великого Кобзаря - Тараса Шевченка, декламуючи його твори.
   Несподіваним сюрпризом зустрічі став відеоперегляд «Ми знову читаємо Кобзаря».
    Виступ учасниць народного самодіяльного колективу «Мрія» у милозвучних піснях навіював ніжність і додавав веселощів.
  Пригощаючись гарячим чаєм, рікою попливли спогади жіночок про молодість, минулі трудові будні та пролунали сподівання на щасливе, гідне, захищене майбуття.
 Ведика вдячність: за матеріальну підтримку заходу - ПАТ «Веско», генеральний директор Цимарман Є.В. за сприяння голови ГО «Добре поле» Марченко Л.О.;  за участь у заході -  секретарю Святогорівської селищної ради Авраменко Т.А.;  за співпрацю і проведену роботу - завідуючій сільською бібліотекою В.Романченко;  за творчу підготовку і проведення заходу-  аматорам народної творчості колективу клубних працівників Святогорівського МБК.