середа, 17 квітня 2019 р.

Навчаємо молодь

   З метою виховання, формування та вдосконалення обізнаності з основами пенсійного законодавства, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Інна Асєєва, провела зустріч зі старшокласниками Шилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради.





      Під час зустрічі фахівець розповіла учням про основні аспекти пенсійного законодавства, наголосила, що розмір майбутньої пенсії залежить від величини страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачуються внески до Пенсійного фонду і про наслідки тіньової зайнятості та до чого призводить отримання заробітної плати «в конверті», про те, що недотримання законодавства в майбутньому позбавляє нас гідної пенсії.
  Учні та викладачі ознайомилися з процедурою реєстрації та переліком послуг, якими можна скористатися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
    По закінченню начальник відділу запропонувала учням взяти участь у квест-грі та флешмобі. Під час проведення заходів панувала гарна атмосфера. Фахівець роздала листівки та буклети всім бажаючим.

  Джерело:  Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.