середу, 24 квітня 2019 р.

Участь в обласному фестивалі юних екологів та натуралістів «Природничий калейдоскоп»

      Святогірськ -магічне місто зі своїми такими незвичними для нас, дітей Добропільщини, краєвидами, чистим повітрям, казковою природою.
   Саме сюди, 19 квітня 2019 року, прибули вихованці гуртка «Людина і довкілля» центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (керівник Ляментовська І.С.), учні Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кузнецова Наталя, Сидорук Валерія, Бичко Діана, Кулішова Віолетта, Ляментовський Артем, щоб взяти участь в обласному фестивалі юних екологів та натуралістів «Природничий калейдоскоп», який проводився 19 – 20 квітня 2019 року на базі КП «ОДМСОК» «Перлина Донеччини».

   Наші вихованці активно приймали участь у всіх конкурсних програмах фестивалю: «Я – еколог», «Міс та містер Екологія», діловій грі «Екологічний парламент». Виступи гуртківців були яскравими, емоційними з прикладами своєї роботи. Тож маємо і відповідні результати.
    У конкурсній програмі «Міс та містер Екологія» Артем Ляментовський отримав високий титул – «Віце – містер Екологія». Керівнику гуртка Ляментовській І.С. була вручена подяка, а всі гуртківці були нагороджені грамотами, сертифікатами та цінними подарунками. Родзинкою фестивалю став вечір знайомств та еко – дискотека.
  Додому повертатися не хотілося, але все добре колись закінчується. Тож під впливом радісних емоцій, відповідного позитиву, прекрасного настрою, гостинності господарів та злагодженій роботі організаторів фестивалю, ми і не помітили, як швидко сплинули ці два дні.   

    Щиро дякуємо всім причетним до організації нашої поїздки та всім організаторам фестивалю за змістовне дозвілля, підтримку молодого покоління у природоохоронній діяльності.


                                                                       Ляментовська І.С., керівник гуртка ЦЕНТУМ
                                                                        заступник директора з виховної роботи
                                                                       Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів